Asociatia Nationala pentru Bauturi Racoritoare (ANBR) este o asociatie non-profit cu misiunea de a reprezenta si de a sustine, in mod corect si constant, interesele industriei de bauturi racoritoare si cele ale membrilor sai. ANBR isi propune ca prin activitatile sale sa contribuie la  sustenabilitatea industriei bauturilor racoritoare in Romania, cresterea profesionalismului si conduitei etice de operare pe piata locala si imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor oferite de reprezentantii acestei industrii.

Prin activitatile sale, ANBR isi propune sa fie un partener de dialog activ si responsabil atat pentru institutiile implicate in activitatea sectorului bauturilor racoritoare, cat si pentru toti cei interesati de dinamica si problematica/preocuparile acestui sector.

ANBR militeaza pentru impunerea si mentinerea unor standarde de igiena, siguranta alimentara si calitate impuse si implementate la nivel european, pentru informarea corecta a consumatorilor si pentru promovarea comportamentului responsabil al membrilor asociatiei in problema nutritiei echilibrate si a ingredientilor folositi de acestia.

Membrii ANBR cred si actioneaza dupa principii solide de operare pe piata, aliniate la standarde si cerinte europene si internatioanale precum: transparenta, etica in afaceri si corectitudine.
ANBR este membra:

ROMALIMENTA - Federatia Patronala din Industria Alimentara
UNESDA - Uniunea Asociatiilor Producatorilor de Bauturi Racoritoare din Europa
 
Consiliul Director

Irina Ionescu
Public Affairs & Communication Manager
Coca-Cola HBC Romania

Vicepresedinte: Victoria Virgolici
Food Director | Romaqua Group Borsec

Trezorier: Alin Visan
Vicepresedinte, Director of Legal Department | Tymbark Maspex Romania

Membru: Giampaolo Manzonetto
Administrator – Director general | Parmalat Romania

Membru:  Marian Cercel

Please publish modules in offcanvas position.